x

Конференция „Планините, красота и предизвикателства“

Не пропускайте конференцията „Планините: красота и предизвикателства“!

Понеделник, 28 март, от 10:00 ч., Френският институт в България ще бъде домакин на откриващата конференция на 16-то издание на „Дни на предизвикателствата“.

Заповядайте да обменим опит с френски и български изследователи, планинари и скиори на тема „Планините: красота и предизвикателства“!

Конференцията ще бъде открита от г-н Любомир Попйорданов, организатор на Дните на предизвикателствата и председател на асоциацията „Планини и хора – асоциация на планинските водачи в България“, от г-жа Флоранс Робин, посланик на Франция в България и от г-н Борислав Сандов, заместник министър-председател по климатичните политики. В конференцията ще вземат участие г-н Тома Белев, заместник-министър на околната среда и водите и г-н Александър Дунчев, депутат.

Красотата и преходността на планините и природата ще бъдат разгледани чрез прожекции на филми, дискусии и представяне на най-новите научни изследвания за състоянието на Алпите и на Седемте рилски езера, в присъствието на г-н Владимир Милушев, директор на Национален парк „Рила“.

За участие се регистрирайте ТУК

ПРОГРАМА

Назад