x

Елате и подкрепете отбора на Франция! Финал на Световната купа в „зала Славейков“ неделя, 18 декември 2022 г.

Този уикенд, по повод финала на Световното първенство по футбол 2022 в Катар, Френският институт в България в партньорство със Столична община, Мари Бризар и Каменица Ви канят да изживеем заедно в зала „Славейков“ финалния мач, който ще изправи един срещу друг отборите на Франция и Аржентина тази неделя!

Те го направиха! Сините се класираха за финала срещу отбора на Мароко тази сряда, 14-ти декември! Двата отбора ни предложиха страхотно спортно зрелище и сега е големият финал, на който ще може да видим френския отбор : тази неделя, 18 декември 2022 г., от 17:00 ч. (местно време), да ги насърчим и може би да ги видим да получат третата си звезда! Това специално събитие е възможност за нас да ви поканим да споделите един вълнуващ спортен момент и може би дори победа!

Елате и се насладете на голям екран и атмосфера, достойна за финал на световно първенство! Институтът ще отвори врати в 16:30 ч., за да могат всички да се настанят спокойно и да си поговорят.

Като част от това събитие ще имаме удоволствието да предложим бира и вино на присъстващите фенове, благодарение на нашите партньори Каменица и Мари Бризар. Не забравяйте знамената си!

Очакваме ви в неделя от 16:30 ч. в зала „Славейков“, в сърцето на Френския институт в България, пл. „Славейков“ 3, София.

Вход свободен.

Всички заедно със Сините!

Назад