x

Проект „Replication Challenge“, обучение от 6 до 8 октомври 2023 г.

22.08.2023

Вие сте между 18 и 35 годишни?

Искате да промените света?

Регистрирайте се още сега!

През 2023 г., започва първото издание на проекта « Replication Challenge : Training for Changemakers » !

Към кого е насочена тази програма?

Ако нямате никакъв опит или имате минимален опит, но искате да започнете дейност на местно ниво, която има силно социално или екологично въздействие, „Replication Challengе“ e за вас. Ще можете да се възползвате от пълна тридневна програма за обучение през уикенда (от петък 14:00 ч. до неделя 15:30 ч.), с осигурено настаняване, храна и т.н.), в изключителна обстановка (комплекс Вила Юстина в село Устина, Пловдивска област). Работните групи ще бъдат в малък формат, с индивидуално обучение (максимум 30 участника). Нашите френски и български ментори, с опит в областта на социалната сфера, здравеопазването, образованието, приобщаването, технологиите, опазването на околната среда, ще ви дадат основните насоки за стартиране на бизнес, чрез възпроизвеждане на решения, които вече съществуват другаде!

Ще откриете много практически решения, които вече съществуват в други страни и които могат да бъдат приложени в България. Програмата от дейности обещава да бъде интензивна и вълнуваща: управление на проекти, проучване на пазара, маркетингово представяне, откриване на нови проекти и нови хоризонти!

Нашето престижно жури ще определи най-добрите кандидати и ще сподели с вас богатия си и дългогодишен опит на ангажираност с цел промяна на обществото.

След това тези от вас, които желаят да реализират проектите и да стартират бизнес, ще се възползват от 3 до 6 месеца персонализирана подкрепа, осигурена от нашите партньори (наставничество, коучинг и достъп до споделени пространства за работа: за повече информация вижте връзката по-долу).

Описание на проекта

Френското посолство в България, Френският институт в България, Сдружение „Стартъп Фектори“ и Snowball Effect организират съвместно проекта „Replication Challenge“. Той има за цел да повиши осведомеността за социалното и солидарното предприемачество сред младите хора на възраст между 18 и 35 години. Проектът включва тридневно обучение: „Training for changemakers : a weekend to change the world“, което ще се проведе на английски език, от 6 до 8 октомври 2023 г. в Комплекс Вила Юстина и ще представи на участниците редица проекти и решения на социални предприемачи, които са насочени към образователни, социални и екологични проблеми и които вече са реализирани във Франция, България и други страни. Участниците ще имат възможност да почерпят вдъхновение от тези съществуващи решения, да ги повторят и възпроизведат. Те ще работят в екипи, за да разработят проект и да го представят под формата на маркетингов продукт пред предварително подбрано жури. Проектът се реализира в партньорство със Содексо България, Френско-българската търговска и индустриална камара, фондация „Америка за България“, Ingotify, La French Tech Sofia, Open Coworking spaces, WWF България и Zoya.bg.

Регистрацията и участието в проект „Replication Challenge“ ще се извърши чрез онлайн продажбата на билети до 30 септември 2023 г. на https://startupfactory.bg/replication-challenge/.

Можете да ни откриете и във Фейсбук : https://www.facebook.com/events/647551390652440

Регистрирайте се още сега и се възползвайте от преференциалните цени за ранна регистрация. Таксата за участие е само 150 лв. до 31 август 2023 г. !

След тази дата, таксата за участие ще бъде 200 лв. на човек, плащането става бързо и лесно онлайн.

Назад