x

Продажбата на билети за Летните олимпийски игри в Париж през 2024 г. започна

На 1-ви декември 2022 г., Организационният комитет на Летените олимпийски игри в Париж през 2024 г. стартира кампанията за продажба на билети. Това е възможност да се опитате да се сдобиете с билети, за да преживеете едно изключително събитие „на живо“, да споделите неповторими емоции, да се възхитите на най-великите шампиони, да подкрепите френския отбор по пътя към победата.

При едно единствено условие : да се регистрирате на сайта за официална продажба на билети от 1-ви декември 2022 г. до 31 януари 2023 г.: https://tickets.paris2024.org

За повече информация относно системата за продажба на билети за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. кликнете тук

През лятото на 2024 г. милиони зрители ще могат да се насладят на изпълненията на най-великите международни спортисти, да подкрепят френския отбор и да преживеят легендарни моменти на изключителни места за състезания.

100 години след провеждането на последните Летни олимпийски игри във Франция, французите имат възможност да изживеят Олимпийските игри у дома, „на живо“. Възможност, която се предоставя веднъж в живота! За да имат шанс да получат ценните си билети, всички са поканени да се регистрират за участие в жребия в официалната платформа за продажба на билети за Париж 2024 от 1-ви декември 2022 г. до 31-ви януари 2023 г. – https://tickets.paris2024.org – за първа фаза на продажбите, посветена на персонализирани пакети, които ще включват три големи нововъведения:

Възможността за „създаване на собствени Игри“ и за персонализиране на олимпийското приключение. Магията на Игрите се крие в разнообразието от спортни състезания, които се предлагат едновременно. Благодарение на персонализирания пакет, съставен от 3 сесии, щастливците ще могат да създадат „своите“ Игри според техните желания: да подкрепят любимите си спортисти, да открият нови спортове, да се насладят на впечатляващи места.

Единна, 100%-ва дигитална платформа. Всички билети за Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 г. ще се продават на една платформа. Тази 100%-ва дигитална платформа ще гарантира на купувачите сигурността на тяхната поръчка и ще улесни управлението на билетите им, където и да се намират по света.

Слотовете за продажба се разпределят чрез лотария. В сравнение с предишните издания на Игрите, Париж 2024 въвежда нововъведение, като използва жребий на случаен принцип за разпределяне на слотовете за покупка. Този избор оптимизира преживяването на клиентите (повече гъвкавост и прозрачност) и дава сигурност, че ще могат да закупят избраните от тях билети, като проверяват наличността в реално време.

Клуб „Париж 2024“, за увеличаване шанса за придобиване на мечтаните билети!

За да увеличите шансовете си да сте сред първите изтеглени, ви съветваме: Присъединете се към клуба „Париж 2024“. Слотовете за покупка през първите четири дни от продажбата на персонализираните пакети, от 15 до 18 февруари 2023 г. включително, ще бъдат запазени за членове на клуба „Париж 2024“, изтеглени на случаен принцип. Среща тук

Тони Естанже, президент на Париж 2024: Да изживеете Игрите на живо, на трибуните, е преживяване, което оставя дълбоки впечатления, с незабравими моменти, споделени с Вашите близки и с публика от цял свят. Но да изживеете Игрите „на живо“ и у дома, това се случва само веднъж на сто години! Системата за продажба на билети за Париж 2024 вече работи и за този първи етап от продажбите имаме удоволствието да Ви предложим персонализирани пакети, които можете да създадете сами, за да гледате любимите ви спортове и да откриете нови. За Игрите искахме да направим билетите достъпни, като половината от тях са на цена от 50 евро или по-малко, а началната цена за всички спортове е 24 евро. Също така искахме да направим преживяването много по-лесно и гладко чрез нашата уникална платформа. Затова отделете няколко минути, за да се регистрирате в жребия за достъп до системата за продажба на билети и елате да изживеете игрите с нас!

Текст и снимка: Париж 2024

Назад