x

MyFrenchFilmFestival се завръща с 12-то издание и 30 филма онлайн

MyFrenchFilmFestival, първият по рода си онлайн фестивал за френскоезични филми, се завръща от 14 януари до 14 февруари 2022 г. със своето 12-о издание. Организиран от Unifrance, в партньорство с Френския институт в Париж, фестивалът представя на киноманите от цял свят поредица от тематични секции, които разкриват разнообразието и новаторството във франкофонското кино. Комедии, любовни, документални, драми, анимационни, класики, късометражни, младежки…

Двадесет филма участват в конкурсната програма – 10 пълнометражни и 10 късометражни заглавия със субтитри на над 10 езика – достъпни за гледане на сайта MyFrenchFilmFestival.com в продължение на месец. Извън конкурсната програма можете да се насладите на още 10 заглавия.

За България късометражните филми са безплатни, а за пълнометражните цените са от 1,99 евро на филм или 7,99 евро за фестивалния пакет.

В рамките на фестивала ще бъдат отличени филми в следните категории: Голяма награда на международното жури, Награда на публиката и Награда на международната преса. Зрителите от цял свят могат да гласуват на MyFrenchFilmFestival.com за своите любими пълнометражни и късометражни заглавия.

Вижте програмата

Официален сайт

Facebook

Назад