x

Индивидуални курсове

25.11.2021

Индивидуални курсове по френски език, присъствени и дистанционни

Предлагаме Ви индивидуални уроци по френски език, съобразени с вашето свободно време и нужди, както и курсове в малки групи (с 2, 3 или 4 души) по месторабота, във вашия дом или в института , присъствени или дистанционни .

Вие посочвате дните и часовете, които са удачни за вас, а ние ви осигуряваме преподавател, който би могъл да поеме обучението ви.

В случай че преподавателят идва на посочено от вас място, заплащате допълнително транспортни разходи, които възлизат в размер на 10 лева на посещение. Тези разходи се добавят към цената на пакета за уроците.

Индивидуални курсове по български език за франкофони, присъствени и дистанционни

Френският институт предлага курсове по български език за тези, които искат да превърнат престоя си в България в едно незабравимо преживяване.

Курсовете се водят от преподаватели, които имат опит в преподаването на български на чужденци чрез съвременни методи.

Тези курсове се предлагат само като индивидуални уроци, условията и цените са същите като индивидуалните курсове по френски език.

ЦЕНИ

Брой курсистиПакет от 10 часа (55 мин.) присъствени /11 часа от закупуването на втори пакет часове /в лева.Пакет от 10 часа (55 мин.) дистанционни /11 часа от закупуването на втори пакет часове /в лева.
1395395
2500500
3720720

При закупуването на втори пакет часове, получавате един час бонус .

Важно

Пакет от 10 часа е валиден за една година от датата на първия урок .

В случай на анулиране на час от страна на курсиста, извършено по-малко от 24 часа преди урока, часът бива заплатен от курсиста. Този час не може да бъде отучен или възстановен.

В случай на анулиране на час от страна на курсиста, извършено повече от 24 часа преди урока, той бива отучен в ден и час, удобни за курсиста и преподавателя.

Курсистът и преподавателят организират часовете в зависимост от часовете, честотата и продължителността, които са удобни за тях.

Свържете се с нас за повече информация .

Назад