x

Френската джаз изпълнителка Сирил Еме на Фестивала A to jazz / 6 юли от 21:30 ч.

13-тото издание на Фестивала AtoJazZ ще ви потопи в магията на музиката в четири поредни джаз вечери на 4-5-6 и 7 юли в Южен парк II, София. Дългоочаквано френско участие в третия ден от Фестивала, посветен на новаторите в джаза и импровизационната музика – това на Сирил Еме, на 6 юли от 21:30 ч. на Главната сцена на Фестивала. Млада дама със завидни музикални успехи и репутация на отличен изпълнител. В биографията ѝ може да откриете истории от Самоа-сюр-Сен до Ню Йорк и Ню Орлиънс. Номинация за „Грами“ през 2019-та със сигурност е един от многобройните акценти в нейната кариера.

Посещавайки Ню Орлиънс, тя се влюбва в енергията и разнообразието на града и го превръща в свой дом. Свързвайки се с Ню Йорк, тя си партнира с продуцента/мултиинструменталист Джейк Шърман и заедно създават последния й албум, A Fleur de Peau. Ще бъде издаден от нов лейбъл, базираният в Лондон импринт Whirlwind Recordings.

Съчетавайки дълбочината и изтънчеността на джаза, непосредствеността на попа, неудържимите танцови ритми на Карибите, той е по-интимен и по-достъпен от всичко, което Сирил е правила досега.

Вход свободен!

ПОВЕЧЕ ИНФО

Назад