x

29 май : Концерт „On revient toujours à son premier amour“ в чест на основането на Клуба на възпитаниците на френските училища

Клубът на възпитаниците на френските училища и Френският институт в България ви канят на 29 май 2023 г., понеделник, от 19:00 ч. в Централен военен клуб – София. Вход свободен :

За Клуба :

Клубът на възпитаниците на френските училища е организация с нестопанска цел, което има за цел да извършва дейност от общ интерес.

Той наброява 100 членове, но все още се разраства. Президент на клуба е г-жа Вероника Азарова, а вицепрезиденти – г-жа Вяра Данкова и г-жа Ваня Деева.

Основните цели на Клуба на възпитаниците на френските училища са: развитие и утвърждаване на гражданското общество, гражданското участие и добрата нормативна уредба; развитие и утвърждаване на моралните ценности, образованието, науката и културата; осъществяване и насърчаване на обмена на информация относно съдържанието и практическото прилагане на нормативните актове във Франция, България и други страни членки на френскоезичната общност.

Назад