Нашите сертификати

Тест и удостоверение за завършено ниво

Всяко ниво приключва с тест, на базата на който се издава удостоверение на курсистите, които са получили най-малко 50 точки на теста. Провеждането му е част от самия курс и не се заплаща или организира извън рамките на обявената сесия. Това удостоверение е с печата на френското посолство, но няма стойността на официален сертификат или дипломите на CIEP, (DELF, DALF, TCF, TEF, DFP). При все това, може да послужи пред фирми или други организации.

ВАЖНО: Ако не успее да издържи теста за края на ниво, курсистът не може да премине в по-горно ниво.

 Всеки, който желае да се яви само на финален тест (извън датите на сесията, определени от Дирекцията), може да стори това срещу сумата от 30 лева.

Входящ тест

Всеки нов курсист, който е изучавал френски език и желае да се запише на курс във Френския институт в България, задължително трябва да положи входящ тест. Тестът струва 10 лева и се попълва на пл. Славейков 3, без предварително записване, от понеделник до петък от 9.00 до 12.30 часа и от 15.00 до 17.00 часа, както и събота от 9.00 до 15.00 ч. Заповядайте в удобно за вас време. Благодарение на този тест, който е писмен и евентуално може да бъде последван от устно събеседване, ние ще определим нивото, в което можете да се запишете. Вие посочвате групата, която е удобна за вас, в зависимост от предпочитанията ви.