x

Конкурсът ЕКООБЩИНА е отворен: кандидатствайте сега!

Вашият град е предприел нови инициативи в областта на околната среда, енергийната ефективност, третирането на отпадъците или транспорта?

Споделете ги и се възползвайте от възможностите за видимост, които предлага ЕКООБЩИНА (www.ecoobshtina.bg)

Срокът за кандидатстване е от 17 септември до 11 ноември 2024 г.!

През 2024 г. ще бъдат избрани 6 общини лауреати в следните три категории:

„Отпадъци и рециклиране

 „Енергия и емисии“

„Устойчива мобилност“

Във всяка една категория ще има отличена община с население под 40 000 жители и община с население над 40 000 жители.

Общините лауреати ще получат престижната награда ЕКООБЩИНА, ще могат да получат гласност, осигурена от проекта ЕКООБЩИНА (ecoobshtina.bg, Facebook, Instagram и LinkedIn страници) и да се възползват от тематични работни посещения на иновативни екологични обекти във Франция.

Семинарите, работните посещения и публикуваните статии в сайта ЕКООБЩИНА, взети заедно, представляват платформа за обмен на добри практики, насърчаваща международните отношения и иновациите.

Семинарите и работните посещения са отлични възможности за срещи с водещи български и френски експерти по темите за околната среда.

Как да кандидатствате?

Това е бързо и лесно.

  1. Кликнете върху този линк и изтеглете формуляра за кандидатстване. Съществуват три категории, можете да кандидатствате в една или повече категории едновременно.
  2. Попълнете формуляра и го изпратете сканиран на следния имейл адрес до 11 ноември 2024 г.: contact@ecoobshtina.bg
  • Готово! Вашата кандидатура ще бъде оценена от нашето жури и вие ще бъдете поканени на нашата церемония по връчване на наградите, която ще се състои на 19 ноември 2024 г. от 10:00 ч. във Френския институт в България.

За въпроси или допълнителна информация, можете да се свържете с нас на имейл contact@ecoobshtina.bg или на телефон +359 2 937 79 10.

Контакт за медии: press@ecoobshtina.bg.

Назад