ЛЯТНА МЕЖДУНАРОДНА АКАДЕМИЯ ПО ДРАМАТУРГИЧНО ПИСАНЕ SUMMER SCRIPTWRITING BASE 2021

„Да избягаш от училище”

22 - 31 юли 2021

Арт-Резидентен Център Дупини (с. Габровци) и София

Лятната академия SUMMER SCRIPTWRITING BASE е уникална комбинация от учене чрез преживяване, креативно приключение и ритрийт.

КОГА

22 - 31 юли 2021 г.

КЪДЕ

За 5-ата си годишнина се връщаме там, откъдето започнахме през 2016 г. - красивото планинско село Габровци. Селото се намира на 15 км от Велико Търново, впечатляващата средновековна столица на България. Участниците в Лятната академия ще бъдат настанени в красивия Килифаревски манастир, известен със своята автентична атмосфера.

ЗА КОГО

Създатели на творческо съдържание, хора на театъра и киното, дизайнери на игри и преживявания, творчески писатели и копирайтъри.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

  • Да се заредите с невероятна творческа енергия.
  • Десет незабравими дни на интензивно учене, творене, споделяне и преживяване.
  • Да се ​​срещнете с единомишленици и бъдещи сътрудници от цяла Европа.
  • Да получите задълбочени познания и ноу-хау във вълнуващи и иновативни области като интерактивни сценарии, имерсивен театър и имерсивни преживявания, създаване на игрови наративи и дизайн на широкомащабни игри от реалния живот и на ролеви игри.

 ДА ИЗБЯГАШ ОТ УЧИЛИЩЕ

Тази година темата на Лятната академия е вдъхновена от мястото на провеждането ѝ. Работно пространство за ателиетата и лекциите от програмата на Лятната акдемия ще бъде бившето училище-интернат в село Габровци. Училището понастоящем е превърнато  от Арт-група Дупини в международен резидентен център за артисти. Мястото днес представлява сюрреалистична смес от разрушаващи се сгради и впечатляващи произведения на изкуството.

„Кралят е мъртъв, да живее кралят!” - участниците в Лятната академия ще избягат от идеите на традиционното училище и ще се потопят в нов тип академия - Имерсивно Креативно Преживяване.

 КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ

Попълнете формуляра за кандидатстване и ние ще се свържем с вас съвсем скоро.

Формуляр за кандидатстване

КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Одобрението на участниците става перманентно, до запълването на наличните места, но не по-късно от 15 май 2021 г. Ако искате да сте сигурни за мястото си, кандидатствайте сега.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

Ранни пиленца | до 31.03.2021 г. : 345€ / 675 лв.

Редовна такса | 01.04 – 31.05.2021 г. : 395€ / 772 лв.

Закъснели патета | след 01.06.2021 г. : 445€ / 870 лв.

Какво е включено в тази такса

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Искате да узнаете всичко за Лятната академия SUMMER SCRIPTWRITING BASE 2021?

Кликнете тук

ОРГАНИЗАТОРИ

Арте Урбана Колектив в партньорство с Арт-група Дупини, Френски институт в България, Си Ви Ес - България, Impro Supreme, Zip-Scene Conference и Famille Mundi.

 

МНЕНИЯ НА МИНАЛОГОДИШНИ УЧАСТНИЦИ

 "Беше невероятно. Това беше една от най-интензивните и най-пълноценни работни ваканции в живота ми. Наистина сте създали нещо прекрасно."

"Работилниците, локациите, храната, настаняването – всичко беше в хармония и прекрасно.

"Организацията беше невероятна! Нито за миг не е имало нещо, което да не е било на мястото си ... Шапки долу за едно от най-добрите гостоприемства, изживяни някога."