CREATIVE STORYTELLING: КАК ДА СЪЗДАДЕМ И РАЗКАЖЕМ ХУБАВА ИСТОРИЯ

CREATIVE STORYTELLING: КАК ДА СЪЗДАДЕМ И РАЗКАЖЕМ ХУБАВА ИСТОРИЯ
уъркшоп с Димитър Узунов

сряда, 28 април 2021 г., 18:00 - 21:00 ч.

Френски Институт в България, зала "Славейков"

 

“The most powerful person in the world is the storyteller.

The storyteller sets the vision, values and agenda

of an entire generation to come”

Steve Jobs

Историите направляват и дават смисъл на живота ни. Хората се нуждаем от истории за да предаваме смисъл, ценности и надежда. Човешкото познание се основава на истории и човешкият мозък е своеобразна когнитивна машина, която ни служи за да разбираме, помним и предаваме истории. Историите са отражение на човешката мисъл.
 

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ: Този тричасов интензивен и интерактивен уъркшоп ще даде на участниците практически инструменти за това как да създадат хубава история и да я разкажат пред публика по завладяващ и заинтригуващ начин. Уъркшопът е съставен от забавни игри и упражнения, които ще развият специфични умения и ще дадат много идеи за успешни истории. Уъркшопът ще е на български език.

ЗА КОГО: Уъркшопът е насочен към хора, създаващи и разказващи истории с артистична цел, за защита на кауза, с цел личностно развитие и за бизнес цели – за да са по-добри лидери и по-влиятелни хора.

 
Местата са ограничени. Максимален брой участници: 12.

КОЙ Е ДИМИТЪР УЗУНОВ: театрален режисьор, сценарист и продуцент. Притежава магистърска степен по приложни театрални науки от Университета Париж 8. Учил е актьорско майсторство, театрална режисура и театрален мениджмънт в Brooklyn College (CUNY). През 2008 г. основава компания Famille Mundi в Париж и оттогава е нейн артистичен директор. Съосновател е и съ-ръководител на Arte Urbana Collectif, който продуцира и организира различни събития в България и Европа. Организатор е на Summer Scriptwriting Base, международен образователен творчески форум за писане на сценарии и създаване на творческо съдържание за различни изкуства и творчески индустрии. Димитър Узунов има голям опит в ръководенето на ателиета в България и чужбина (Франция, Великобритания, САЩ, Египет, Кипър, Гърция Литва, Азербайджан).

Уъркшопът CREATIVE STORYTELLING на Димитър Узунов бе включен в 10 BEST CREATIVE EVENTS IN LONDON за месец септември 2018.

БИЛЕТИ: на този линк