Работно време на езиковите курсове

 

Уважаеми курсисти и родители,


Във връзка с решението на Народното събрание да обяви извънредно положение в България до 13-ти април 2020 г., във Френския институт се преустановяват всички езикови курсове. Можете да се свържете с нас по имейл : ifb-cours@institutfrancais.bg или на телефони 02 937 79 61 и 02 981 19 20.

Засега не можем да посочим дата, на която курсовете ще бъдат подновени. Според промяната на ситуацията ще ви съобщим евентуалната дата и, разбира се, курсовете ще продължат оттам, докъдето сте стигнали.

За да останете във връзка с френския език и култура ви предлагаме да последвате Френския институт в България в социалните мрежи (Facebook и Instagram): там ще откриете линкове, упрражнения, текстове, песни, игри.

Не забравяйте, че като наши курсисти имате право на безплатен абонамент за нашата електронна библиотека Culturethèque. Там ще откриете рубриката "apprendre le français" / " уча френски", която ще ви е много полезна в настоящия момент.

Предвид ситуацията, ако все още не сте записани в нашата медиатека, регистрирайте се на сайта Culturethèque и нашите библиотекари ще потвърдят вашата регистрация.

Culturethèque е електронната библиотека на Френския институт, която ви предлага много ресурси онлайн. Там ще намерите много и разнообразни произведения: класически автори, съвременни романи, есета, поезия, комикси, детска литература. Ще откриете и френската преса, музика (класическа и модерна), както и документални филми. Тя е достъпна по всяко време, от вашия компютър, таблет или смартфон.

В очакване да подновим курсовете желая на всички вас, както и на децата и близките ви много, много здраве!


Магали Желева,
Директор на езиковите курсове