So Frenchy с Тома Дютрон в Sofia Live Club

Photo crédit ©Yann Orhan //Frenchy©Universal Music, Blue, Tomdu, Choï Music

 

Съобразно заповедта на министъра на здравеопазването, преустановяваща провеждането на обществени мероприятия от всякакъв тип, концертът на Тома Дютрон на 27 март в Sofia Live Club се отменя! 

Оставаме солидарни с предприетите мерки и се надяваме да се видим скоро! 

Всички закупени билети могат да бъдат върнати и стойността им възстановена в обектите, от които са закупени.

Връщане на билети: 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой. Централният офис на Eventim ще работи след 1-ви април 2020 г.

---

Френският институт в България има удоволствието да ви покани на екслузивния концерт на Тома Дютрон

петък, 27 март, 21:00 ч. в Sofia Live Club

Събитието се организира с подкрепата на Фондация БНП Париба.

Идването му е свързано с топла и романтична френска вечер! 27 март ще бъде посветен на нежната музика, която се носи из улиците на Париж, а специален гост на събитието ще бъде младият Тома Дютрон, cин на двете музикални легенди Жак Дютрон и Франсоаз Арди, оставили незабравим отпечатък във френската музика. Той ще представи петия си студиен албум Frenchy в Sofia Live Club, който ще излезе на 20 март 2020 г. 

Чаровният певец и китарист, заедно със своята група ще омае публиката с великите френски песни, обиколили целия свят. В последния му проект, те са представени по нов и интересен начин, като участие в него вземат и имена от световната поп и джаз сцена като Iggy Pop, Diana Krall, Jeff Goldblum, Billy Gibbons и Haley Reinhart. 

Елегантните джаз и суинг парчета ще бъда изсвирени от него, заедно с четирима музиканти от неговата група, сред които е известният виртуозен джаз китарист Роки Гресе. 

Тома Дютрон расте с любовта към мелодиите и красивите лирики, споделени от неговите родители. Музиката е част от неговото ДНК и той се влюбва в нея още в тийнейджърските си години. Той започва да свири много млад на китара, постепенно превърнала се в неразделна част от образа и репертоара му. 

Още с първия си албум Comme un manouche sans guitare Тома Дютрон има огромен успех. През 2008 година албумът печели престижната награда “Victoire de la musique” за откритие на годината с песни като “Jaime plus Paris” и „Jeune, je ne savais rien”, които се излъчват по всички радио станции във Франция. Нежният му и запомнящ се глас, заедно с изключителните му умения като текстописец и китарист, бързо му печелят и симпатиите на публиката. 

Най-доброто от дискографията на Тома Дютрон и новият му албум Frenchy ще звучи на 27 март в Sofia Live Club. 

Билетите за So Frenchy с Thomas Dutronc са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и OMV.