Премълчаното разказано - пътуваща сцена

 

Платформата "Артисти за ненасилие" представят проекта "Премълчаното разказано - пътуваща сцена". Той е включен в програмата на Пловдив 2019 - Европейска столица на културата

Неговата трета и последна част ще се проведе в Пловдив и София с театралната пътуваща акция симулация на автобусна туристическа обиколка –
TOURFORMANCE „ГРАДЪТ HOTSPOTS”. Тя се реализира в копродукция с френската театрална компания "KTHA cie".

12 и 13 октомври 2019 г. в Пловдив - Тръгване в 16:00 ч. от Дом на културата "Борис Христов" и връщане в 18:45 ч.

16 и 17 октомври 2019 г. в София - Тръгване в 19:00 ч. от площада пред катедрален храм "Св. Александър Невски" и връщане в 21:45 ч.

Ако по време на обиколката внезапно чуете изстрел, не се страхувайте - това е само игра, в която участвате.

Носете по време на обиколките удобни за пътуване дрехи, обувки за дълго ходене и бягане  и ако по тях попадне течност с цвят на слънце, кръв или небе – не съжалявайте, приключението си е заслужавало.

Вход свободен.

Обиколките са ексклузивни, всяка една от тях е за 80 човека.

Задължително е предварително записване на имейл: untoldtold2019@gmail.com или на страниците на проекта във Фейсбук: събитие в Пловдив и събитие в София.

Проектът "Премълчаното разказано - пътуваща сцена" се реализира с финансовата подкрепа на Пловдив 2019, Министерство на културата, Френския институт в България, Национален фонд "Култура", програма "Култура" на Столична община и Нов български универистет.