Лятна академия ШАНГРИ-ЛА - Покана за участие

SUMMER SCRIPTWRITING BASE:

Уникално съчетание на образователен форум, креативно преживяване и извъградски ритрийт. Той се провежда в красивото и автентично село Боженци, в планините на България, и събира всяко лято двадесет участници за десет дни интензивно обучение, творене, споделяне и съпреживяване.

КОГА:

31 юли - 10 август 2019 г.

 КЪДЕ:

Необикновено красивото планинско село Боженци в България и София за 31.07 и 01.08.2019 г. Участниците ще бъдат настанени в автентични къщи от XVIII и XIX век.

 ЗА КОГО:

Творчески умове, създатели на театър и кино, дизайнери на игри, творчески писатели, хакери.

 КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ:

- Невероятно креативно преживяване.

- Да срещнете съмишленици от цяла Европа и отвъд нея и да установите дълготрайни професионални и лични взаимоотношения.

- Натрупването на задълбочени знания и ноу-хау по такива вълнуващи и авангардни теми, като имерсивни преживявания, игри от реалния живот, site spesific и immersive театър, интерактивни наративи, градски игри, наративен дизайн и первазивни игри ръководени от международен екип от утвърдени професионалисти.

ТОЗГОДИШНАТА ТЕМА:

Шангри-Ла е въображаемо място, описано за пръв в романа "Загубен хоризонт" на Джеймс Хилтън. То се е превърнало в синоним на земен рай, скрит в планината и изолиран от останалия свят. Тазгодишната академия ще превърне Боженци в Шангри-Ла. Участниците ще работят с детските си мечти и фантазии и ще ги слеят с естествения декор на Боженци и неговата история.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ:

Тук

КРАЕН СРОК:

Кандидатурите ще се приемат до запълване на наличните места, но не по-късно от 10 май 2019 г. Това креативно преживяване е ограничено до 20 участника.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:

- РАННО ПИЛЕ до 31 март 2019 г. : 345 €

- РЕДОВНА 01 април - 10 май 2019 г. : 395 €

 НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Тук

Организатори:

Арте Урбана Колектив в партньорство с Музей на архитектурно-историческия резерват "Боженци", Френски институт в България, CVS-България, Мулти-Култи колектив, Zip-Scene Conference, Kaimera Productions, Famille Mundi