The Supermen Lovers на Празника на музиката

Във връзка с трагедията, сполетяла Варна през нощта на 19 срещу 20 юни, Празникът на музиката и концертът на Supermen Lovers са анулирани. Френският институт в България изразява своето съчувствие с жителите на град Варна и съболезнование към семействата на пострадалите в техния траур.

 

......................................................................................................................................................................

Анулиране на Празника на музиката във Варна и в Бургас

Комюнике

Вследствие на природното бетствие във Варна, което отне живота на 11 човека, Гийом Атлан,групата Супермен ловърс и музикантите,Томас Наим и Никола Бридие изразяват своята скръб и съчувствие към жителите на Варна и всички българи. Мислим за семействата на жертвите и държим да им изкажем съболезнованията си.

Искрено благодаря на кмета на Варна и на кмета на Бургас, както и на Сосиете Женерал Ескпрес банк, спонсор на събитията, за поканата да свирим за първи път в България по повод Празника на музиката.

Съпричастни сме с българските ни приятели и оставаме на тяхно разположение да дойдем да свирим на друга дата.

Ромен Кулон, агент на Супермен ловърс

..................................................................................................................................

 

По случай „Празника на музиката“, с подкрепата на Сосиете Женерал Експресбанк, община Варна и Френския институт канят Supermen Lovers, които ще свирят за първи път в България, в събота 21 юни на плаж „Raponggi“ от 22.30 ч. Елате всички, за да пеете и танцувате с най-доброто от „French touch“! Срещнахме се с лидера на групата The Supermen Lovers, Гийом Атлан ...

- Супермен ловърс никога не са свирили в България? Свирили ли сте вече на Черно море или на Балканите или ви е за първи път?

Много се радвам, че ще свиря в България и наистина за първи път ще бъда на сцена във вашата страна.Свирил съм многократно в Батуми в Грузия, който е, струва ми се на Черно море, но от другата страна.

- Супермен ловърс олицетворяват French House... Конкретно какъв тип спектакъл да очаква публиката?

От известно време за концертите съм се обградил с китарист и саксофонист. От своя страна пренасям голяма част от студиото си на сцената (синтетизатори, пиано, адаптори и джаз-барабани). Шоуто е микс от „French touch“ от годините, „Nu disco" и „Еlectro funk“. Така че българската публика да е подготвена за танци ... за много танци!

- „Starlight“ беше страхотно парче в Европа и по света. Какви са проектите на групата за близкото и по-далечно бъдеще?

След „Starlight“ излязоха три албума : "The Player-2002" („Starlight“ е от него), "Boys in the Wood-2005" и "Between the Ages-2011''). Сега подготвям нов, четвърти албум, който ще е готов в началото на 2015г. По принцип работя сам върху композирането, записването и продукцията на албумите. За някои от заглавията търся певец или певица, както постъпвам с всеки албум. Сътруднича си и с други продуценти и френски музиканти върху определени заглавия. В момента правя много ремикси и реализации за други музиканти.

Събота 21 юни

на плаж „Raponggi“

от 22.30 ч