Френски дни - От Франция с любов 16 - 18 октомври

Каним Ви за втора поредна година на Френски дни в София.  Тази година събитието ще се проведе с подкрепата на Френския институт в България. Изложението ще бъде отворено в петък, събота и неделя (16ти, 17ти и 18ти октомври 2015 г.) на площада пред паметника на Съветската армия (изход на метростанция „Софийски университет Св. Климент Охридски“, посока Орлов мост). Ще имате възможността да опитате и да закупите богато разнообразие от френски деликатеси: колбаси, сирена, хляб и тестени изделия, сладкиши, шоколадови изделия, допълнени от регионални вина и бири. Ще се запознаете с някои от най-новите продукти на френски автомобилни производители и застрахователи, ще имате възможност да пробвате и френска козметика.
Специално за децата Френският институт ще организира образователни игри. Входът е 2 лв., безплатен за деца. Заповядайте!
 
Официално откриване под патронажа на посланика на Франция в България, Н. Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан – петък, 18:00ч., в шатрата.
 
Пълната програма на събитието ще бъде достъпна съвсем скоро!
 
Партньори на събитието: Френски институт в България, Societe Generale Експресбанк, Bioderma, Citroën, Groupama, Lactalis (Président), Renault. Медийни партньори : Good Food, Радио Nova News, Телевизия Бългерия он Ер