Френски език във Франция

Сътрудничество между Френския институт в България и Accent français, елитна езикова школа в Монпелие

Поради зачестилия брой запитвания относно езикови ваканции във Франция, Френският институт в България Ви информира за новия си партньор: Accent français, елитна езикова школа в Монпелие, южна Франция.

Всички, които желаят да се включат в езикова ваканция на Accent français могат да се възползват от 10% отстъпка, отнасяща се единствено до цената на курса.

Школата предлага различни курсове, адаптирани спрямо нуждите Ви:

-          Курсове по общ френски

-          Курсове по специализиран френски

-          Курсове по френски и подготовка на сертификати и обучение във Франция

-          Курсове за запознаване с културата.

 

 

Курсовете по френски език, ниво напълно начинаещи, започват всеки първи понеделник от месеца.

Курсовете по френски език, ниво начални познания, започват всеки понеделник.

Можете да проверите нивото си по френски език online на сайта на школата.

Разнообразни начини за настаняване Ви се предлагат: в приемно семейство, в общежитие (стая или апартамент) или самостоятелно настаняване (апартамент, хотел).

Ако изберете „настаняване в приемно семейство“, имате избор между 3 възможности: полу-пансион (закуска и вечеря), само закуска или с достъп до кухнята.

Отдел „Езикови курсове“ към Френския институт Ви съветва да изберете „настаняване в приемно семейство“, което ще обогати ваканцията Ви, защото ще се запознаете отблизо с местната френска култура на семейството, в което сте настанени и ще говорите на френски, извън занятията Ви.

За да се запознаете с цените на курсовете по френски език и на начините на настаняване, моля да посетите сайта на Accent français.

Извън курсовете по френски език, Ви се предлагат многобройни дейности: ателиета, екскурзии, спортни дейности, които ще обогатят още повече ваканцията Ви и ще Ви помогнат да подобрите познанията си по френски език.

Описание на дейностите ще намерите на блога на Accent français.

Транспортните разходи са за Ваша сметка.

Специална програма се изготвя, при изгодни цени, ако сте поне 7 души.

За по-подробна информация, посетете сайта на Accent français, който е на френски, английски, немски, испански и португалски езици.