Мини Арт Фест 10

В рамките на своята политика за културно сътрудничество, Посолството на Франция в България и Френският институт в България – отделът за културно сътрудничество, дават своята подкрепа за „Мини Арт Фест“ и за спектакъла « Instable » на френската компания « Les Hommes penché».

© Tomàs Amorim

Спектакълът ще се състои на 4 октомври в 19:00 ч. на паркинга пред зала "Универсиада" в София, като той представлява част от регионално турне (Черна гора, Хърватска, Сърбия и България), организирано благодарение на подкрепата на Театроскоп. Театроскоп е иницииран от Френски институт и френските министерства на културата и на Европа и външните работи.

« Instable » ще бъде кулминационна точка на „Мини Арт Фест“ - един спектакъл, който проблематизира ранимото битие на артиста и поета, самоизграждащ се сред заобикалящия го прозаичен свят.

„Мини Арт Фест“, уникалният фестивал за съвременен цирк, се завръща със своето юбилейно 10-то издание на 2 - 18 октомври в шатрата на Цирк „Иванов“, разпъната на паркинга пред зала "Универсиада" в София. Програмата на фестивала включва артистична програма, работилници и музикална програма. Проектът се осъществява с подкрепата на програма „Култура“ на Столична община.

Купете вашите билети

Facebook събитие