Педагогическа среща Éducathon за учители по френски език

След регионалния уебинар „От YouTube в клас, инструкции за употреба“ на 28 ноември 2019 г. , в който участваха много учители, Регионалния Център за Централна и Източна Европа на Международната организация на Франкофонията и Франкофонски център Варна имат удоволствието да Ви поканят да се присъедините към педагогическата среща Éducathon, която ще се проведе на 14 декември 2019 г. в София и Варна от 9:00 до 16:30 ч.

Éducathon e дидактическа среща на екипи, което насърчава обмена на практици около обща задача. Групите работят по педагогическо предизвикателство. Целта на това предизвикателство е създаването на педагогически фишове  по тема, разглеждана на уебинара. След това учителите споделят заедно своята работа в продължение на 10 минути от часа.

Условие за участие:

  • Участие или онагледяване на съдържанието на уебинара, провден на 28 ноември 20119 г.;
  • Предварителен избор на 2 или 3 източника, на които да се основава работата по време на педагогическата среща Éducathon. 

Гледайте или вижте отново уебинара

За участие в педагогическа среща Éducathon :

Éducathon ще се проведе едновременно в 6 европейски града на Централна и Източна Европа : Букурещ, Клуж, Ереван, Яш, София и Варна