Концерт-рецитал на Катрин Тротман в София

Младата звезда на френската опера, Катрин Тротман гостува за първи път в България. Тя ще изпълни подбрани произведения от световната оперна и класическа музика. Концерт-рециталът ще се състои със специалното участие на Орлин Горанов и пианиста Каролос Зуганелис.

25 октомври, 19:00 ч., Голяма сцена на Софийска опера и балет

Концерт-рециталът се организира от фондация ELEVATE под патронажа на Посолството на Република Франция в България и Френския институт в България в рамките на Пловдив – Европейска столица на културата  2019.

Забележителният талант, грация и артистичност на Катрин Тротман я отличават като изключителна изгряваща звезда на световната сцена. Завършила е престижната Висша национална консерватория за музика и танци в Париж и бързо е забелязана благодарение на богатия си тембър и сценично поведение.

Катрин Тротман, макар само на 27, вече е пяла със звезди като Роландо Валазон, Андреа Бочели, Олга Перетятко и други. Зад гърба си има изяви в Théâtre des Champs-Élysées в Париж, в Берлинската филхармония, Парижката филхармония, Лозанската опера, Théâtre du Châtelet, Grand Théâtre de Genève, Carnegie Hall, Виенската държавна опера и други.

Билети за събитието могат да намерите в мрежата на EVENTIM, Билетен център на НДК, книжарници Orange, бензиностанции OMV, магазини Technopolis, Български Пощи.

 

 

Партньори на събитието: Софийска опера и балет; Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров"; Национално музикално училище „Любомир Пипков“; JAMBA; EVENTIM и др.

Повече информация

*Снимка: Catherine Trottmann © Alain Baudard