МОЯТ УЧИТЕЛ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК : Видео!

По повод международния ден на учителите по френски език на 25 ноември, Френският институт в България, Асоциациятa на преподавателите по френски език в България (APFB), Регионален франкофонски център за централна и източна Европа (CREFECO), Университетска агенция на франкофонията (AUF) и Софийският университет, ви предлагат да благодарите на учителя/ката по френски език, който/която най-много ви е впечатлил/а, като ни изпратите видео в рамките на максимум една минута, на френски или български език, във формат пейзаж, с добро качество на звука и картината, в което да споделите името си, как сте се запознали с този учител/ка и с какво той или тя ви е впечатлил/а.

Заснемайки и изпращайки ни това видео, вие приемате възможността, то да бъде селектирано и публикувано между 22 и 30 ноември в социалните мрежи : Фейсбук, Инстаграм, в Youtube канала и на интернет сайта на Френския институт в България и на неговите партньори. 

Можете да изпратите вашите видеа чрез линк WETRANSFER на адрес video@institutfrancais.bg до 19 ноември 2021 г. включително.

---

Благодарим на всички, които се включиха в нашата инициатива. Получихме общо 17 видеа, които ще ви споделим до 30 ноември.

​Андрей Милушев

 

Катерина Костова

​Емилия

​Калина Христова

​Красимира Стилиянова

​Мартина и Кремена

​Лилия Бенева

Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“, Благоевградм 11Б клас

Езикова Гимназия "Академик Людмил Стоянов"

​Николай Любенов

Стоян Чолаков​

​Мария Ивановска

Еди Алибриам​

​Елена

Катерина Любенова​

Венсан Маршевка​

Радослава Миладинова​