Нови заглавия

 

Някъде към 1000-та година : дъщерята на Ерик Червения пристига на юг

1492 : Колумб не открива Америка

1531 : Инките превземат Европа

 

При какви условия това, което се е случило е могло и да не се случи ?

Три неща липсват на индианците, за да устоят на конквистадорите. Дайте им кон, мечове, щитове и цялата история на света би могла да бъде различна.

Мюриел се радва да види внука си Алекс, който ще прекара няколко дни при нея, преди да замине за Канада. Заинтригувана от поведението му, тя скоро разбира, че я е излъгал. Алекс се подготвя за друг живот. Силно развълнувана, Мюриел трябва да действа много бързо…

 

ТАНГИ, ЗАВРЪЩАНЕТО

16 години по късно Танги, вече на 44 години, се завръща с  дъщеря ди Зу, тъй като Мей Лин го е напуснала…

 

 

 

 

Мередит обича Антоан. Лудо. Но не е готова. Тя се опитва на всяка цена да избегне клопките на Купидон. И така, трябва да си зададе правилните въпроси: как да обича себе си, да обича другия от разстояние, да го разбира, да поддържа пламъка на желанието? Мередит предчувства, че с достатъчно труд, усилия и откритост можем да подобрим способността си да обичаме, това, което тя нарича « Amourability ».

 

Нейната идея? Да се възползва от пътуването си с най-добрата си приятелка Роз, за да предприеме нещо като „Любовна обиколка“. На вътрешното си Аз, Ние и Любовта.

И така, за да се подготви да изживее голямата любов с Антоан, тя трябва да се отдалечи. Да рискува да го изгуби, за да го откриее. Те си дават 6 месеца и 1 ден. Обратното броене започва.

Ще открие ли Мередит отговорите, преди да е станало късно?

 

 

 

 

 „ Всички имаме по три живота : личен, обществен и таен …“

През 1999, след като вече е публикувал три успешни романа, известният писател Натан Фоулес обявявя, че спира да пише и се оттегля в Бомонт, прекрасен див остров на Средиземно море.

Есента на 2018 година. Фоулес  не е давал интервюта от 20 години. Романите му продължават да се четат, а на острова пристига Матилд Моне, млада швейцарска журналистка, твърдо решена да разкрие тайната му.

Същият ден на плаж на острова е намерено тялото на млада жена. Между Натан и Матилд започва опасна игра, в която се сблъскват скрити истини, лъжи, любов и страх…

 

Сезон 3 на култовия сериал Десет процента !

Четирима филмови агенти, колоритни образи със сложен личен живот водят ежедневни битки, за да осигурят най-добрите роли на престижните си клиенти. Когато Камий, незаконната дъщеря на единия от тях пристига в Париж да търси работа, тя се оказва въвлечена в забързаното ежедневие на агенцията и ни показва обратната страна на известността…

 

Най - новите игри за  NINTENDO SWITCH и PS4 са вече при нас!

Елате да поиграем на  Super Mario Party, Yoshi's, FIFA 19, NBA 19, Spider - Man и много други игри!

 

 

За изучаващте френски език в медиатеката има адаптирани според нивото книги. Заповядайте да разгледате най-новите заглавия!

 

И за нашите малки читатели - новата колекция КидиДок