Нови заглавия

Мюриел се радва да види внука си Алекс, който ще прекара няколко дни при нея, преди да замине за Канада. Заинтригувана от поведението му, тя скоро разбира, че я е излъгал. Алекс се подготвя за друг живот. Силно развълнувана, Мюриел трябва да действа много бързо…

 

ТАНГИ, ЗАВРЪЩАНЕТО

16 години по късно Танги, вече на 44 години, се завръща с  дъщеря ди Зу, тъй като Мей Лин го е напуснала…

 

 

 

 

Мередит обича Антоан. Лудо. Но не е готова. Тя се опитва на всяка цена да избегне клопките на Купидон. И така, трябва да си зададе правилните въпроси: как да обича себе си, да обича другия от разстояние, да го разбира, да поддържа пламъка на желанието? Мередит предчувства, че с достатъчно труд, усилия и откритост можем да подобрим способността си да обичаме, това, което тя нарича « Amourability ».

 

Нейната идея? Да се възползва от пътуването си с най-добрата си приятелка Роз, за да предприеме нещо като „Любовна обиколка“. На вътрешното си Аз, Ние и Любовта.

И така, за да се подготви да изживее голямата любов с Антоан, тя трябва да се отдалечи. Да рискува да го изгуби, за да го откриее. Те си дават 6 месеца и 1 ден. Обратното броене започва.

Ще открие ли Мередит отговорите, преди да е станало късно?

 

 

 

 

 „ Всички имаме по три живота : личен, обществен и таен …“

През 1999, след като вече е публикувал три успешни романа, известният писател Натан Фоулес обявявя, че спира да пише и се оттегля в Бомонт, прекрасен див остров на Средиземно море.

Есента на 2018 година. Фоулес  не е давал интервюта от 20 години. Романите му продължават да се четат, а на острова пристига Матилд Моне, млада швейцарска журналистка, твърдо решена да разкрие тайната му.

Същият ден на плаж на острова е намерено тялото на млада жена. Между Натан и Матилд започва опасна игра, в която се сблъскват скрити истини, лъжи, любов и страх…

 

Сезон 3 на култовия сериал Десет процента !

Четирима филмови агенти, колоритни образи със сложен личен живот водят ежедневни битки, за да осигурят най-добрите роли на престижните си клиенти. Когато Камий, незаконната дъщеря на единия от тях пристига в Париж да търси работа, тя се оказва въвлечена в забързаното ежедневие на агенцията и ни показва обратната страна на известността…

 

Най - новите игри за  NINTENDO SWITCH и PS4 са вече при нас!

Елате да поиграем на  Super Mario Party, Yoshi's, FIFA 19, NBA 19, Spider - Man и много други игри!

 

 

За изучаващте френски език в медиатеката има адаптирани според нивото книги. Заповядайте да разгледате най-новите заглавия!

 

И за нашите малки читатели - новата колекция КидиДок