Франкофонски летен лагер

Френският културен институт и Френският лицей "Виктор Юго" имат удоволствието да Ви съобщят, че през предстоящата лятна ваканция ще отвори врати Летен франкофонски лагер за деца на възраст между 3 и 12 години.

Този лагер е разработен по модела на т.нар. Centres de loisirs във Франция и представлява дневен лагер за деца- сутрин довеждате децата и накрая на деня ги прибирате, като има включени обяд и следобедна закуска на място.

Децата могат да бъдат записвани за една или повече седмици спрямо графика на Летния франкофонски лагер.

Нашата програма е разработена от опитен екип от преподаватели и аниматори, французи франкофони, обучени на образователните и развлекателни техники, заложени във френската система и през целия ден те ще провеждат разнообразни дейности с децата- спортни, творчески, артистични и образователни.

 

 

Занимания по френски език, съобразени с възрастта на децата и нивото на владеене на френски език, са също част от дневната програма на летния лагер.

Дейностите ще се провеждат основно в сградата на Френски лицей „Виктор Юго“ (ул. „Симеоновско шосе“№110), чиито ресурси напълно отговарят на нуждите, които имаме за провеждане на заниманията – просторен двор, спортни игрища, спортен салон, спално помещение, столова и подходящи класни стаи).

Също така сме предвидили и разнообразни екскурзии извън сградата на училището- пикници и разходки с кучета на Витоша, посещения на зоопарка, басейн, музеи и т.н.

Преди започването на всяка отделна седмица ще получавате подробна програма с предвидени за периода дейности.

Ако желаете да запишете детето си на Летния франкофонски лагер, молим да прочетете внимателно Правилника за вътрешен ред,преди да попълните Формуляра за записване и да го изпратите сканиран по имейл или да го предадете на място на посочените във формуляра адреси.

Формуляр за записване

Правилник за вътрешен ред

Програмата

Ваканция на френски в Банско

През лятната ваканция, Френският институт в България предлага езиков лагер за деца и подрастващи. Децата едновременно ще учат и ще се забавляват на френски.

Къде

В хотел "Никулчина къща" в Банско

Кога

От 26 август до 02 септември 2017 г. за деца и юноши от 6 до 14 г., начинаещи или с познания по езика

Езиково ниво

Напълно начинаещи и напреднали.

Ще бъдат сформирани хомогенни групи, съобразени с възрастта и езиковата подготовка.

Кой ще ги придружава

Опитни и специализирани в ранното чуждоезиково обучение преподаватели от Френския институт в България, както и френски инструктори или български млади инструктори, владеещи френски, обучени в методите на френските извънучилищни занимания.

Цена

520 лева/ дете (500 лева/ брат и/ или сестра)

50% от сумата трябва да бъдат заплатени преди 31.07.2017 г.

За повече информация, се свържете с нас на 02/937 79 61

Примерна програма за Ваканцията на френски в Банско

За записване, попълнете формуляра за записване и декларацията и ни ги изпратете на ifb-cours@institutfrancais.bg.